Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nenávist ? A Blanka ? Jiné nenávisti jste si nevšiml, pane docente, a nebo pro Vás nebyla zas až tak důležitá ? Zaznamenal jste, že je lavinovitě vyhrožováno předsedovi současné vlády ? Že se na pódiích objevují šibenice ? A že jistý magor mluví o kalašnikovech, které jeho mnozí v návaznosti na to veřejně slibují použít ? Neslyším od Vás ani písmenko. Nu, nejste zdaleka sám. Policie ani státní zastupitelství nekonají, jak jim ukládá zákon, tak co by měli dělat pražští zastupitelé, viďte ? Lepší a rozhodně jednodušší je se věnovat Blance. Že se nestydíte, páni politici.

0 7
možnosti

Paní Šaerová, předsedovi vlády žádný magor nevyhrožoval, naučte se poslouchat a rozumět českému jazyku a nepřekrucujte fakta, každý kdo má kousek rozumu v hlavě a slyšel co řekl Zeman tak v tom má v tom kdo je tady magor. Ten předseda vlády je magor který sem skrytě zve uprchlíky ani nemá odvahu to říct přímo, vyčkává jako vyčkával celý svůj život a dělá vše pro to aby zničil život v této zemi. Jen tak pro zajímavost to byl on kdo jako ministr financí prodal OKD Bakalovi hluboko pod cenou a navrch mu dal darem i byty s lidma

4 1
možnosti

Tunel Banka má špatnou pověst především pro to, že byl několik let negativně propírán v médiích. A to propírání většinou bylo kvůli nekonečným odkladům s otevřením tunelu. Tedy špatná práce. A to většinu lidí rozlobí, především pro to, že je to za jejich peníze a nikdo jejich peníze nechránil. Lze totiž s úspěchem předpokládat, že se na této stavbě jisté množství financí ztratilo v neznámých kanálech.

A teď něco konkrétního pane Svoboda. Píšete......"Zároveň si nemyslím, že při koupi auta má člověk okamžitě nárok na parkovací místo ve veřejném prostoru nebo průjezdnou komunikaci."

Je mi velice líto, ale myslíte zde špatně. NIKDO by si nikdy žádné auto nekoupil, kdyby byl nucen předpokládat, že ho může mít pouze na zahradě a nikde ho nemůže postavit na náměstí a nemůže s ním jezdit po veřejných komunikacích. To bychom se mohli vrátit ke koním a uvazovat je za břevno před barem jak bylo kdysi zvykem. Ale i tenkrát to bylo ve veřejném prostoru.

Tato vaše poznámka je natolik manipulativní, že mne napadá jen jedno...JSTE POLITIK, a proto jste schopen říci něco tak nelogického a nedomyšleného.

Jestli je cena tunelu oprávněná, a jestli ony nekonečné odklady otevření jsou skutečně opodstatněné či jen fingované nevím a neposoudím, ale nelíbí se mi to. Protože podobných staveb s podobnými problémy jsou všude po celé EU a vypadá to na předem připravený scénář. Bohužel, ten dojem to na mne dělá. A vy a váš článek také. Bohužel.

2 3
možnosti

K67a30r93e56l 68B97o67k

1. 2. 2016 18:26

Rozumně a ptavdivě popsáno. KarmaR^

4 0
možnosti

K44a83r21e60l 18B70o69k

1. 2. 2016 18:28

Oprava: pravdivě

0 0
možnosti

Mimochodem to, co jste provedli s mým pozemkem za doby vašeho působení na radnici je nehoráznost, kterou jste proti mým protestům osobně podepsal.

0 0
možnosti

Zkuste vyjet od Suchdola v 8 hodin ráno. To co trvalo pět minut je teď více než půl hodiny.

0 1
možnosti

Jo jo, chybí dokončení vnějšího okruhu Prahy, kterému se mimochodem Suchdloští brání. Tedy té z mého pohledu logičtější variantě.

5 0
možnosti

Ševče, drž se svého kopyta!

0 0
možnosti

... pane Svobodo - už vzhledem k tomu, že tunel Blanka nás tady všechny EVIDENTNĚ PŘEŽIJE, budou její kritici zákonitě ubývat;-)! Město se s ní sžije a proto jsem přesvědčen, že její výhody budoucnost ocení náležitěji, než dnešní VĚČNÍ MRMLALOVÉ R^. Díky Vám a Vašemu předchůdci za odvahu!

6 0
možnosti

No tak stálo to 43 miliard, tak je snad normální, že to k něčemu je. Bylo by ovšem pěkné, kdyby se alespoň přibližně celková cena podobala předběžné ceně. Pochybuju, že by někdy někdo schválil tu stavbu, pokud by se od počátku počítalo s reálnými náklady.

0 0
možnosti

Dalsi otazka je, na jak dlouho tech 43 mld stopne dalsi investice. Praha potrebuje resit i dalsi problemy.

0 0
možnosti

J72a41n 70K53o38z36á96k

1. 2. 2016 14:24

Jezdím denně ze severu Prahy na Barrandov. Jsem z Blanky nadšený. Dříve jsem jezdil přes centrum nebo Jižní spojku. Ušetřím na spotřebě a jsem v práci rychleji.

5 0
možnosti

Souhlasím. V říjnu jsme jeli z Chuchle od závodiště směrem na Prahu 8 a od závodiště nám to k mostu Barikádníků trvalo 12 minut. Jenom 12 minut!!! Úžasné.

Podobně to platí pro průjezd z Prahy 6 třeba na Palmovku. Blankou jsem tam za pár minut. Super R^.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS