Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako kdyby se za autorova vládnutí na radnici nehádali. Jak se radní hádají o politiku, tak v pozadí jde o prachy, kde jedna strana závidí druhé, že si může víc ulejt stranou, než ona sama.

0 0
možnosti

Již od časů Klausovy ODS to byla veřejná divočina, a olympionik Bém to pak ještě, po celých 8 letech, vítězně uzavřel. Dále jsme pak byli svědky, stejně jako v celé republice, že byť přijdou nový lidé, tak to nepochopitelně k ničemu výrazně dobrému nevede, viz. TOP09 i ANO. A to bylo jasné již v okamžiku veřejného představení působení pí. Krnáčové a následně pí. Klasnové. Tak ale, co s tím ? Začít by se mohlo tím, aby bylo vše pěkně veřejné a za další by se mohlo konečně něco dělat s dědictvím po Bémovi, tedy ODS ! Ale dosud to vypadá, že se jen konstatuje, že smlouvy jsou pro město nevýhodné a tečka. Všem jen jedno kolik se v tom jen za těch 8 let utopilo peněz. Nechápu, mějte se krásně ;-D

1 0
možnosti

J10a85n 63R37á90ž

10. 11. 2015 13:22

Motto: Malicherní lidé neumí nic jiného, než zabývat se malichernými záležitostmi.

O významu pojmu "lůza" můžeme diskutovat, ale já do kategorie "lůzy" nezařazuji lidí podle sociálního postavení, či vzdělání, ale lidí nekulturní a preferující svůj osobní prospěch i když mají dbát ve své funkci na prospěch celku.

Praha se stala symbolem toho, jak dopadne správa vácí veřejných, když se dostane do rukou lůzy.

4 0
možnosti
Foto

Přesně vystiženo. R^

0 0
možnosti
Foto

Vy jste také nebyli pro Prahu žádné velké terno.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS